A Prémium Üzletágról

A Prémium Üzletág az emelt szintű szolgáltatások iránt érdeklődő, magasabb jövedelmű ügyfelek specializált kiszolgálására jött létre, exkluzív befektetési és biztosítási termékek széles kínálatával. Magyarországon elsők között kínálunk egyedi szolgáltatást a prémium ügyfelek részére, hiszen az univerzális, „all-finance” tanácsadók helyett egy-egy területre szakosodott specialisták foglalkoznak az ügyfelekkel, a termékskála pedig 8 alapkezelő választékát foglalja magába.

A kínálatban szereplő több mint 30 eszközalap a teljes befektetési spektrumot lefedi, és az ügyfelek éppúgy megtalálják az abszolút hozamú alapokat, mint a hozamgarantált megoldásokat. Nagy hangsúlyt helyezünk a kamatadó- és örökösödési illeték-mentes megoldásokra, továbbá a nyugdíjcélú megtakarítások esetén elérhető adójóváírásra.

Szakembereink folyamatos képzéseken vesznek részt, így a legmodernebb pénzügyi, befektetési, biztosítási ismeretek birtokában segítenek ügyfeleinknek kiválasztani a legmegfelelőbbet a termékeink közül.

A kiszolgálás kiemelkedő minőségét biztosítja, hogy az üzletág munkatársai rendszeres kapcsolatot tartanak az ügyfelekkel, továbbá havonta Befektetői estet szervezünk, ahol ügyfeleinknek lehetősége nyílik személyesen is megismerkedni egy-egy alapkezelővel.

Tanácsadóink a prémium ügyfelek elfoglaltságához és igényeihez igazodva előre egyeztetett időpontban és helyszínen állnak az ügyfeleink rendelkezésre.