Az Aegon-ról

A hosszú távú megtakarításokhoz megbízható pénzügyi szolgáltatóra van szükség. Az Aegon a világ egyik legrégebbi és legnagyobb életbiztosítási, nyugdíj- és befektetési szolgáltatója. A vállalat több mint 170 éves múltra tekint vissza, több mint 20 országban van jelen, 30 millió ügyfelet szolgál ki, és 2015. év végén 707 milliárd euró befektetett vagyont kezelt.


A csoport legnagyobb leányvállalatai az Egyesült Államokban, Hollandiában, az Egyesült Királyságban működnek, de az Aegon jelenléte folyamatosan növekszik Ázsiában és Közép-Kelet-Európában is.


Az Aegon Magyarország évek óta az Aegon csoport egyik legsikeresebben működő vállalata. Több évtizedes hazai tapasztalatunk és stabil nemzetközi hátterünk is garanciát jelent arra, hogy személyre szabott, színvonalas szolgáltatásokkal álljunk ügyfeleink rendelkezésére.


Az Aegon Magyarország már négy leányvállalattal rendelkezik, így az ügyféligényeket rendkívül széles spektrumon képes kiszolgálni, legyen szó nyugdíjpénztári, befektetési vagy hiteltermékekről a biztosítások mellett.