Karrier

Üzleti sikerünk alapja a belső vezető-utánpótlás, és kollégáink tehetségének kibontakoztatása. Az Aegon Prémium Karrier Rendszert a legsikeresebb multinacionális vállalatok vezető-utánpótlási programjainak tapasztalatai alapján hoztuk létre.

A program során kollégáink elsajátítják az értékesítés, az ügyfél-kiszolgálás, a mentorálás és a vezetés elméleti valamint gyakorlati ismereteit; továbbá rendszeresen magas szintű pénzügyi képzéseken vesznek részt.

Minden kollégánk az Aegon USA által kifejlesztett Business Format System(BFS) oktatási rendszer keretein belül sajátíthatja el a szakma alapjait. A BFS-t 1992-ben vezette be az Aegon USA, és amerikai kollégáink sikerei évről-évre bizonyítják, hogy ez a képzési rendszer több mint hatékonyan működik.

A Garantált Mentorálási Rendszernek köszönhetően minden új kollégánk gyakorlati tevékenységét az első hónapokban egy kijelölt szakmai vezető (coachingmanager) segíti.

Hisszük, hogy egy prémium ügyfeleket kiszolgáló szakember akkor hiteles, ha jövedelme eléri vagy megközelíti ügyfeleinek jövedelmi szintjét. Az Aegon Prémium Üzletág vonzó jövedelemlehetőséget kínál tanácsadóinak és vezetőinek.

Kiemelt figyelmet fordítunk
– a pénzügyi elismerésen túl az erkölcsi elismerésre,
– a szakmai fejlesztésen túl a személyiségfejlesztésre,
– az üzleti teljesítmény mellett a rendszeres csapatépítésre.

Hosszú távú sikerünk alapját az eredményes, ugyanakkor kiegyensúlyozott kollégáink jelentik.


Szeretne részese lenni
– egy dinamikus jövőképpel és egyértelmű célokkal rendelkező nemzetközi vállalatnak?
– egy prémium és presztízs ügyfeleket kiszolgáló értékesítési szervezetnek?
– egy automatikus előrelépést biztosító vezető-utánpótlási programnak?
– egy több mint 20 éve sikeresen működő oktatási és mentorálási rendszernek?
– egy vonzó jövedelmet biztosító érdekeltségi rendszernek?
– egy modern technológiával dolgozó, folyamatos elismerésben részesülő, jó hangulatú csapatnak?

Ha az eddigieket olvasva kedvet kapott, küldje el jelentkezését az Aegon Prémium Üzletág Személyzeti Osztályára, és vegyen részt a többlépcsős kiválasztási folyamatunkban.
E-mail címünk: premium.karrier@aegon.hu