Vezérigazgatói köszöntő

„Hisszük, hogy az ügyfél-elégedettség alapja a személyre szabott megoldásokban rejlik. Ezt felismerve indította el Társaságunk a Prémium Üzletágat, mellyel exkluzív termékeket és szolgáltatásokat kínálunk személyre szabott pénzügyi tervezés alapján. Célunk az, hogy egyedi megoldásainkkal és emelt szintű kiszolgálásunkkal értéktöbbletet nyújtsunk prémium ügyfeleinknek. Bízom benne, hogy hamarosan Önt is ügyfeleink között tudhatjuk!” Zatykó Péter AEGON Magyarország […]

„Hisszük, hogy az ügyfél-elégedettség alapja a személyre szabott megoldásokban rejlik. Ezt felismerve indította el Társaságunk a Prémium Üzletágat, mellyel exkluzív termékeket és szolgáltatásokat kínálunk személyre szabott pénzügyi tervezés alapján. Célunk az, hogy egyedi megoldásainkkal és emelt szintű kiszolgálásunkkal értéktöbbletet nyújtsunk prémium ügyfeleinknek. Bízom benne, hogy hamarosan Önt is ügyfeleink között tudhatjuk!”

Zatykó Péter
AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt. vezérigazgató

Tájékoztatás karbantartásról ›

Kapcsolat

Hívjon minket!

Telefonszám: +36 1 477 4877

Hétfő: 8:00-20:00-ig

Kedd, szerda, csütörtök: 9:00-17:00-ig

Péntek: 9:00-15:00-ig

Írjon nekünk!

premium.ugyfel@aegon.hu

Látogasson el hozzánk!

1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14. (Lurdy Ház) 3. emelet

Üzenet küldése és egyéb elérhetőségek »

Az oldal kizárólag tájékoztatásra szolgál, nem minősül ajánlatnak, illetve felhívásnak befektetésre vagy biztosításkötésre. Jelen tájékoztató nem tartalmazza a részletes feltételeket, mentesüléseket, kizárásokat, illetve az adott termék részletes tájékoztatóját. Mielőtt bármilyen ajánlatot aláírna, kérjük, tanulmányozza át az általános és különös feltételeket, a költségfüggelékeket.
Amennyiben több információt szeretne kapni a termékekről, szolgáltatásokról kérjük, keresse bizalommal prémium tanácsadóinkat, vagy írjon a premium.ugyfel@aegon.hu e-mail címre.