Rólunk

A hollandiai székhelyű Aegon N.V. a világ egyik legjelentősebb nemzetközi biztosítási, vagyonkezelői és nyugdíjszolgáltatásokat nyújtó vállalatcsoportja. Negyvenmillió ügyfelet szolgál ki, s több mint 816 milliárd euró vagyont kezel. A világ több mint 20 országában 27.500 munkatársat foglalkoztat.   A csoport legnagyobb leányvállalatai az Egyesült Államokban, Hollandiában, az Egyesült Királyságban működnek, de az Aegon jelenléte folyamatosan […]

A hollandiai székhelyű Aegon N.V. a világ egyik legjelentősebb nemzetközi biztosítási, vagyonkezelői és nyugdíjszolgáltatásokat nyújtó vállalatcsoportja. Negyvenmillió ügyfelet szolgál ki, s több mint 816 milliárd euró vagyont kezel. A világ több mint 20 országában 27.500 munkatársat foglalkoztat.

 

A csoport legnagyobb leányvállalatai az Egyesült Államokban, Hollandiában, az Egyesült Királyságban működnek, de az Aegon jelenléte folyamatosan növekszik Ázsiában és Közép-Kelet-Európában is.

 

Az Aegon Magyarország évek óta az Aegon csoport egyik legsikeresebben működő vállalata. Több évtizedes hazai tapasztalatunk és stabil nemzetközi hátterünk is garanciát jelent arra, hogy személyre szabott, színvonalas szolgáltatásokkal álljunk ügyfeleink rendelkezésére.

 

Az Aegon Magyarország már négy leányvállalattal rendelkezik, így az ügyféligényeket rendkívül széles spektrumon képes kiszolgálni, legyen szó nyugdíjpénztári, befektetési vagy hiteltermékekről a biztosítások mellett.

 

Tájékoztatás karbantartásról ›

Kapcsolat

Hívjon minket!

Telefonszám: +36 1 477 4877

Hétfő: 8:00-20:00-ig

Kedd, szerda, csütörtök: 9:00-17:00-ig

Péntek: 9:00-15:00-ig

Írjon nekünk!

premium.ugyfel@aegon.hu

Látogasson el hozzánk!

1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14. (Lurdy Ház) 3. emelet

Üzenet küldése és egyéb elérhetőségek »

Az oldal kizárólag tájékoztatásra szolgál, nem minősül ajánlatnak, illetve felhívásnak befektetésre vagy biztosításkötésre. Jelen tájékoztató nem tartalmazza a részletes feltételeket, mentesüléseket, kizárásokat, illetve az adott termék részletes tájékoztatóját. Mielőtt bármilyen ajánlatot aláírna, kérjük, tanulmányozza át az általános és különös feltételeket, a költségfüggelékeket.
Amennyiben több információt szeretne kapni a termékekről, szolgáltatásokról kérjük, keresse bizalommal prémium tanácsadóinkat, vagy írjon a premium.ugyfel@aegon.hu e-mail címre.