Sajtómegjelenéseink

Nyugdíjasként a jól keresők negyede is támogatásra szorulnaAegon sajtóközlemény Hogyan lesz hozam, ha nincs kamat?piacesprofit.hu Gyorsan nő az Aegon PrémiumBarát Mihály Még mindig eshetnek a hozamok!figyelo.hu A lakosság fogja megfizetni az alapkezelők új adóját is?portfolio.hu Felpattanási fázisba ért a gazdaságtozsdeforum.hu Előre rettegünk a nyugdíjas évektőltozsdeforum.hu Még a magas jövedelműek is családjuk támogatására szorulhatnak nyugdíjas korukbanprofitline.hu […]

Tájékoztatás karbantartásról ›

Kapcsolat

Hívjon minket!

Telefonszám: +36 1 477 4877

Hétfő: 8:00-20:00-ig

Kedd, szerda, csütörtök: 9:00-17:00-ig

Péntek: 9:00-15:00-ig

Írjon nekünk!

premium.ugyfel@aegon.hu

Látogasson el hozzánk!

1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14. (Lurdy Ház) 3. emelet

Üzenet küldése és egyéb elérhetőségek »

Az oldal kizárólag tájékoztatásra szolgál, nem minősül ajánlatnak, illetve felhívásnak befektetésre vagy biztosításkötésre. Jelen tájékoztató nem tartalmazza a részletes feltételeket, mentesüléseket, kizárásokat, illetve az adott termék részletes tájékoztatóját. Mielőtt bármilyen ajánlatot aláírna, kérjük, tanulmányozza át az általános és különös feltételeket, a költségfüggelékeket.
Amennyiben több információt szeretne kapni a termékekről, szolgáltatásokról kérjük, keresse bizalommal prémium tanácsadóinkat, vagy írjon a premium.ugyfel@aegon.hu e-mail címre.