Társadalmi felelősségvállalás

A vállalatcsoport életében a társadalmi felelősségvállalás is a kezdettektől fontos szerepet játszik: az Aegon profitjának 0,5-1%-át fordítja mindig a kultúra, a művészet, a színházak, fesztiválok támogatására. Ezért a tevékenységért kapta meg például 2005 őszén a „Fehér rózsa” díjat, de 2007 júliusában is az Aegonnak ítélték a Magyar PR Szövetség „CSR Best Practise 2006.” első díját, illetve 2009-ben a Summa Artium „Kortárs művészetekért” díját.

A társaság 2006-ban indította útjára az „Aegon Művészeti Díjat”, amellyel elsősorban a magyar irodalmi élet kiválóságait, jelentős szépirodalmi alkotásait, tágabb értelemben a hazai művészeti élet kiválóságait szeretné elismerni, és felhívni rájuk a közvélemény figyelmét.

Az Aegon 20 éves évfordulója alkalmából 20 ezer eurót adományozott a tehetséges fiatalok támogatására.

Tájékoztatás karbantartásról ›

Kapcsolat

Hívjon minket!

Telefonszám: +36 1 477 4877

Hétfő: 8:00-20:00-ig

Kedd, szerda, csütörtök: 9:00-17:00-ig

Péntek: 9:00-15:00-ig

Írjon nekünk!

premium.ugyfel@aegon.hu

Látogasson el hozzánk!

1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14. (Lurdy Ház) 3. emelet

Üzenet küldése és egyéb elérhetőségek »

Az oldal kizárólag tájékoztatásra szolgál, nem minősül ajánlatnak, illetve felhívásnak befektetésre vagy biztosításkötésre. Jelen tájékoztató nem tartalmazza a részletes feltételeket, mentesüléseket, kizárásokat, illetve az adott termék részletes tájékoztatóját. Mielőtt bármilyen ajánlatot aláírna, kérjük, tanulmányozza át az általános és különös feltételeket, a költségfüggelékeket.
Amennyiben több információt szeretne kapni a termékekről, szolgáltatásokról kérjük, keresse bizalommal prémium tanácsadóinkat, vagy írjon a premium.ugyfel@aegon.hu e-mail címre.