Termékkínálatunk

Széles termékkínálatunk az alábbi igényekre nyújt megoldást: 1.    Befektetések Jogos igényünk, hogy megtakarításainkat egyszerre több pénzintézet termékeibe is befektessük és az egyes termékek között díjmentesen, rugalmasan válthassunk. Ha érdeklődik az ilyen személyre szóló, biztosítási védelemmel kiegészíthető, átlátható és rugalmas befektetéses programok iránt, akkor további információért keresse Tanácsadóinkat! Részletek >> 2.    Nyugdíjprogramok Szakértők szerint a következő […]


Széles termékkínálatunk az alábbi igényekre nyújt megoldást:

1.    Befektetések

Jogos igényünk, hogy megtakarításainkat egyszerre több pénzintézet termékeibe is befektessük és az egyes termékek között díjmentesen, rugalmasan válthassunk. Ha érdeklődik az ilyen személyre szóló, biztosítási védelemmel kiegészíthető, átlátható és rugalmas befektetéses programok iránt, akkor további információért keresse Tanácsadóinkat!
Részletek >>

2.    Nyugdíjprogramok

Szakértők szerint a következő évtizedek legnagyobb demográfiai problémája az elöregedés soha nem tapasztalt mértékű felgyorsulása lesz. Az évtizedek óta tartó alacsony születésszám, valamint a születéskor várható élettartam növekedése miatt a társadalmon belül évről évre nő az idősek, azaz a 65 éven felüliek részaránya. Magyarországon 2050-re minden negyedik ember 65 éven felüli lesz.
A pénzügyi jövő legkevésbé kiszámítható eleme a nyugdíj. A társadalombiztosítás által ígért nyugdíjak mértéke lényegesen elmarad az aktív kori jövedelmi szinttől.  Főleg a magasabb jövedelemmel, különösen az ún. járulékplafont meghaladó jövedelemmel rendelkezők esetében nagyon fontos a kiegészítő öngondoskodás. Az öngondoskodás soha nem volt olyan időszerű, mint napjainkban.
Tanácsadóink személyre szóló nyugdíj-program kialakításában is segítenek.
Részletek >>

3.    Gyerekprogramok

Minden család számára a gyermekek biztonsága és jóléte a legfontosabb, hogy olyan útravalóval indítsuk őket az önálló élet felé, amely megalapozza a boldogulásukat. Aki nem tervez hosszú távra, annak komoly anyagi problémát okozhat egy-egy előre látható fontos esemény is.

Az iskoláztatás, életkezdés anyagi feltételei tervezhetőek, melyhez egyedülálló megoldásokat nyújt a Prémium Üzletág.
Részletek >>

4.    Pénzügyi védelem halál esetén

A váratlan eseményeket senki sem tudja megakadályozni, legfeljebb az esélyeket tudja minimalizálni. A különféle tragikus események bekövetkezte statisztikai szükségszerűség. Senki nem gondol szívesen arra, hogy őt is érheti valami rossz, pedig jobb előre felkészülni a nem várt eseményekre. A családfő jövedelmének kiesése komoly anyagi megpróbáltatás elé állíthatja a hátramaradottakat.
A Prémium Üzletág testre szabott kockázati megoldásai megvédik a család anyagi biztonságát nem várt tragédia esetén is.
Részletek >>

5.    Pénzügyi védelem baleset és betegség esetén

A “legnagyobb érték az egészség” többnyire csak akkor töltődik meg valós tartalommal, amikor már elvesztettük. A megromlott egészségi állapot persze sok más negatívuma mellett anyagi veszteséggel is járhat, gondoljunk csak a kezelések, a gyógyszerek költségeire, vagy éppen a jövedelemkiesésre. Mindezen túl a családfő átmeneti, vagy tartós munkaképtelenné válása veszélyezteti a család pénzügyi jövőjét is. A Prémium Üzletág kockázati megoldásai anyagi védelmet jelentenek baleset vagy betegség esetén is.
Részletek >>

Tájékoztatás karbantartásról ›

Kapcsolat

Hívjon minket!

Telefonszám: +36 1 477 4877

Hétfő: 8:00-20:00-ig

Kedd, szerda, csütörtök: 9:00-17:00-ig

Péntek: 9:00-15:00-ig

Írjon nekünk!

premium.ugyfel@aegon.hu

Látogasson el hozzánk!

1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14. (Lurdy Ház) 3. emelet

Üzenet küldése és egyéb elérhetőségek »

Az oldal kizárólag tájékoztatásra szolgál, nem minősül ajánlatnak, illetve felhívásnak befektetésre vagy biztosításkötésre. Jelen tájékoztató nem tartalmazza a részletes feltételeket, mentesüléseket, kizárásokat, illetve az adott termék részletes tájékoztatóját. Mielőtt bármilyen ajánlatot aláírna, kérjük, tanulmányozza át az általános és különös feltételeket, a költségfüggelékeket.
Amennyiben több információt szeretne kapni a termékekről, szolgáltatásokról kérjük, keresse bizalommal prémium tanácsadóinkat, vagy írjon a premium.ugyfel@aegon.hu e-mail címre.