Nyugdíj

Biztosítsa nyugdíjas évei életszínvonalát, melyhez 20% adójóváírást vehet igénybe!

Biztosítsa nyugdíjas évei életszínvonalát, melyhez 20% adójóváírást vehet igénybe!

Küldetésünknek érezzük, hogy minél több emberhez eljutassuk azt az információt, hogy 2014. január 1-jétől különösen érdemes nyugdíjcélú megtakarítást indítani. Az SzJA törvény változása értelmében adójóváírást lehet igénybe venni a 2014. január 1-je után indított nyugdíjbiztosítások után. Az adott évben befizetett díj 20 %-a, de maximum 130 000 Ft igényelhető vissza, melyet – meghatározott törvényi keretek között – az ügyfél számláján jóváírnak.

A prémium és privát ügyfelek számára ideális választást jelentenek az Aegon Prémium nyugdíjbiztosításai, hiszen kedvező költségstruktúrával és széles befektetési kínálattal rendelkező termékek.

Az Aegon Magyarország több évtizedes múltja és a piacon betöltött meghatározó pozíciója garanciát jelent a hosszú távú kötelezettségek minőségi teljesítésére.

Mi jellemzi a magyar nyugdíjrendszert?

Nyugdíj alatt hazánkban alapvetően a társadalmi szolidaritáson alapuló, egységes állami nyugdíjrendszer által fizetett ellátást értjük. A jelenlegi, úgynevezett felosztó-kirovó rendszer az aktív dolgozók befizetett járulékaiból finanszírozza az éppen nyugdíjas korú lakosság nyugdíját.

Az 1980-as évektől a születésszám csökken, és a társadalom öregszik, vagyis egyre kevesebb aktív dolgozónak kell eltartania egyre több nyugdíjast. Míg 2013-ban négy aktív kereső három nyugdíjast tartott el, 2050-ben már kétszer annyiról kell gondoskodnia, ezáltal veszélybe kerül a rohamosan növekvő idős generáció megfelelő színvonalú nyugdíja.

Egyre nagyobb szükség van az öngondoskodásra, mert idősebb korunkban nagy valószínűséggel csak az aktív éveinkben összegyűjtött megtakarításainkra számíthatunk.

Miért ajánljuk az Aegon Prémium nyugdíjbiztosításokat?

  • Egyedi termékek, mely csak az Aegon Prémium Üzletág tanácsadóin keresztül érhetőek el.
  • Nem kell elköteleznie magát egy adott befektetési szolgáltató mellett, mert a konstrukció a világ legnagyobb alapkezelőinek válogatott eszközalapjait tartalmazza, és az átváltások korlátlan számban ingyenesek az online ügyfélportálon keresztül.
  • Hozzáférés több mint 40 válogatott, rendszeresen felülvizsgált eszközalaphoz.
  • Abszolút hozamú alapokat is választhat, ha nincs ideje a pénz- és tőkepiacokat követni, és a befektetési portfólió aktualizálását szakértőkre bízná.
  • Befizetései után 20% adójóváírásban részesülhet.

 GrafikonrajzolóForintos eszközalapokDokumentumokEszközalapok

 

 

További információt szeretnék »