teszt2

 

Mennyire stabil az Aegon?

Az Aegon pénzügyi erejét jól tükrözi, hogy a világ legnagyobb hitelminősítő intézetei (a Standard&Poor’s, Moody’s és Fitch) „A” szintűre minősítették a cég besorolását, mely a legmagasabb kategóriák egyike. Továbbá Az Aegont a globális pénzügyi ellenőrző hatóság, a Financial Stability Board beválasztotta a világ pénzügyileg legmeghatározóbb biztosítói közé (G-Slls).

Milyen megtakarítási programot kínál az Aegon a magasabb jövedelmű ügyfelek számára?

Az Aegon Prémium Üzletág célzottan a prémium és privátbanki ügyfelek számára dolgozta ki megtakarítási konstrukcióit, melyek befektetési szempontból rendelkeznek minden olyan előnyös tulajdonsággal, amelyekhez a prémium és privát ügyfelek már hozzászokhattak, az életbiztosítási konstrukció pedig lehetővé teszi az elérhető adó- és illetékelőnyök kihasználását.

Milyen befektetések közül választhatok?

Az Aegon Prémium Megtakarítási Programjai esetén nem kell elköteleznie magát egy adott befektetési szolgáltató mellett, mert a kínálatban a világ és a hazai befektetési piac legnagyobb vagyonkezelőinek válogatott befektetési alapjai egyszerre érhetők el (pédául: Aegon, Allianz, Fidelity, Franklin Templeton, JP Morgan).

Ki állítja össze a befektetési kínálatot?

A befektetési eszközalapok kínálatát az Aegon befektetési szakemberei egy többváltozós és többlépcsős elemzés során évente felülvizsgálják. Szükség esetén módosítják az alulteljesítő alapok kivezetésével és új, felülteljesítő alapok bevezetésével.

 

Kapcsolat

Hívjon minket!

Telefonszám: +36 1 477 4877

Hétfő: 8:00-20:00-ig

Kedd, szerda, csütörtök: 9:00-17:00-ig

Péntek: 9:00-15:00-ig

Írjon nekünk!

premium.ugyfel@aegon.hu

Látogasson el hozzánk!

1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14. (Lurdy Ház) 3. emelet

Üzenet küldése és egyéb elérhetőségek »

Az oldal kizárólag tájékoztatásra szolgál, nem minősül ajánlatnak, illetve felhívásnak befektetésre vagy biztosításkötésre. Jelen tájékoztató nem tartalmazza a részletes feltételeket, mentesüléseket, kizárásokat, illetve az adott termék részletes tájékoztatóját. Mielőtt bármilyen ajánlatot aláírna, kérjük, tanulmányozza át az általános és különös feltételeket, a költségfüggelékeket.
Amennyiben több információt szeretne kapni a termékekről, szolgáltatásokról kérjük, keresse bizalommal prémium tanácsadóinkat, vagy írjon a premium.ugyfel@aegon.hu e-mail címre.