teszt2

 

Mennyire stabil az Aegon?

Az Aegon pénzügyi erejét jól tükrözi, hogy a világ legnagyobb hitelminősítő intézetei (a Standard&Poor’s, Moody’s és Fitch) „A” szintűre minősítették a cég besorolását, mely a legmagasabb kategóriák egyike. Továbbá Az Aegont a globális pénzügyi ellenőrző hatóság, a Financial Stability Board beválasztotta a világ pénzügyileg legmeghatározóbb biztosítói közé (G-Slls).

Milyen megtakarítási programot kínál az Aegon a magasabb jövedelmű ügyfelek számára?

Az Aegon Prémium Üzletág célzottan a prémium és privátbanki ügyfelek számára dolgozta ki megtakarítási konstrukcióit, melyek befektetési szempontból rendelkeznek minden olyan előnyös tulajdonsággal, amelyekhez a prémium és privát ügyfelek már hozzászokhattak, az életbiztosítási konstrukció pedig lehetővé teszi az elérhető adó- és illetékelőnyök kihasználását.

Milyen befektetések közül választhatok?

Az Aegon Prémium Megtakarítási Programjai esetén nem kell elköteleznie magát egy adott befektetési szolgáltató mellett, mert a kínálatban a világ és a hazai befektetési piac legnagyobb vagyonkezelőinek válogatott befektetési alapjai egyszerre érhetők el (pédául: Aegon, Allianz, Fidelity, Franklin Templeton, JP Morgan).

Ki állítja össze a befektetési kínálatot?

A befektetési eszközalapok kínálatát az Aegon befektetési szakemberei egy többváltozós és többlépcsős elemzés során évente felülvizsgálják. Szükség esetén módosítják az alulteljesítő alapok kivezetésével és új, felülteljesítő alapok bevezetésével.

 

Tájékoztatás karbantartásról ›

Kapcsolat

Hívjon minket!

Telefonszám: +36 1 477 4877

Hétfő: 8:00-20:00-ig

Kedd, szerda, csütörtök: 9:00-17:00-ig

Péntek: 9:00-15:00-ig

Írjon nekünk!

premium.ugyfel@aegon.hu

Látogasson el hozzánk!

1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14. (Lurdy Ház) 3. emelet

Üzenet küldése és egyéb elérhetőségek »

Az oldal kizárólag tájékoztatásra szolgál, nem minősül ajánlatnak, illetve felhívásnak befektetésre vagy biztosításkötésre. Jelen tájékoztató nem tartalmazza a részletes feltételeket, mentesüléseket, kizárásokat, illetve az adott termék részletes tájékoztatóját. Mielőtt bármilyen ajánlatot aláírna, kérjük, tanulmányozza át az általános és különös feltételeket, a költségfüggelékeket.
Amennyiben több információt szeretne kapni a termékekről, szolgáltatásokról kérjük, keresse bizalommal prémium tanácsadóinkat, vagy írjon a premium.ugyfel@aegon.hu e-mail címre.